Vanaf maandag extra lange Shownieuws

Vanaf maandag begint de reeks extra lange afleveringen van Shownieuws. Beau van Erven Dorens zal de presentatie van de 70 minuten durende zomereditie op zich nemen.

De presentatie wisselt Beau af met Viktor Brand. Ook schuiven vertrouwde gezichten als Evert Santegoeds en Patty Brard wekelijks aan.

Aanwinst
De vroege editie van Shownieuws telt inmiddels al ruim 1600 afleveringen, en daar komen nu dus een half uur langer durende edities bij. Om dat half uur extra te vullen zal onder andere Hilmar Mulder, hoofdredactrice van het tijdschrift Grazia, zo nu en dan haar opwachting maken.

Viktor Brand kijkt er naar uit samen te gaan werken met Van Erven Dorens. "Ik vind Beau een aanwinst als mens en als presentator. Ondanks dat we niet vaak samen zullen presenteren, omdat we elkaar afwisselen, weet ik zeker dat hij Shownieuws zal verrijken", liet hij weten.

Hemd van het lijf
Van Erven Dorens, die eerder aangaf het Shownieuws-team niet te willen versterken, heeft er ook zin in. "Het is zo ontzettend leuk om weer lekker te kletsen en iedereen het hemd van het lijf te vragen en door al die reportages heen te stomen. Ik merk dat ik dat wel heel erg heb gemist, dat live-gevoel op die vooravond. Dus daar verheug ik mij zeer op", liet hij weten.

De zomereditie van Shownieuws is vanaf maandag 19 juli elke werkdag van 19.20 tot 20.30 uur te zien op SBS 6.

Reageren