Vang je angsten...

Robert Pino noemt zichzelf een 'life alchemist', iemand die je op het goede spoor zet en die aan je miserabele leven een andere wending kan geven.

Hij verwijdert zogezegd het lood en haalt het goud in jezelf naar boven. In De naakte waarheid hielp hij vrouwen van hun minderwaardigheidscomplex af, in Angstvanger gaat hij een stap verder. Nu behandelt hij lijders aan hardnekkige fobieën als spinnenangst en pleinvrees.

Uitbannen
Robert gaat op zoek naar de bron van het kwaad en trekt de hele trukendoos open om het te bestrijden en uit te bannen. "Voordat ik mensen ga bevrijden van hun angst, vraag ik ze altijd: ‘Wat wil je zijn: een gevangene van je verleden of een pionier van je toekomst. Het is aan jou.’"

Denk positief, dan komt de rest vanzelf. Succes verzekerd, als we de persdienst van RTL 4 mogen geloven: ‘Na een sessie bij Robert wordt de angst voorgoed weggenomen.’ Maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot; er zullen heel wat tranen over het scherm vloeien en schrille angstkreten opklinken voordat de patiënt als een nieuw mens de studio uithuppelt.

Reageren