Varg Veum wordt verliefd op verdachte

Wanneer de knappe Noorse privédetective Varg Veum de opdracht krijgt om de gestolen auto van de rijke restauranthouder Jonas Andresen te vinden, lijkt dit een routineklusje.

Al snel raakt de detective verwikkeld in een echtscheidingsdrama. Varg vindt de auto terug bij een louche garagehouder die beweert de auto eerlijk gekocht te hebben van Jonas ex-vrouw Wenche. De twee zijn verwikkeld in een echtscheiding en hebben daarnaast ruzie over de voogdij van hun zoontje Roar.

Verkochte auto

Jonas is woest als hij hoort dat zijn ex zijn auto heeft verkocht en gaat naar haar toe om verhaal te halen. Niet veel later valt Jonas van vier hoog op zijn auto. Hij overleeft de val niet en Wenche is als vanzelfsprekend hoofdverdachte in de zaak. Haar buurman, die tijdens de fatale val ter plaatse was, bevestigt haar schuld. Maar Varg gelooft juist in haar onschuld.

Flirterige Varg

Heeft dit te maken met hun beider flirtgedrag? Varg flirt tijdens zijn werk vaker met vrouwen om iets gedaan te krijgen. Dit keer lijkt hij voor de charmes van Wenche te zijn gevallen. Maakt hij een grote fout, of is ze inderdaad onschuldig?

Reageren