Veel vrouwen met spijt in Memories

25 februari 2013 14:47 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De KRO is even gestopt met het zoeken naar familie­leden, en zet vanavond de zoektocht naar uit het oog verloren, oude liefdes voort in Memories.

Anita Witzier volgt ook in deze nieuwe afleveringen van Memories drie Nederlanders die hun jeugdliefde maar niet kunnen vergeten. Zo schreef Annelies Anita een brief, omdat ze al 68 jaar met een schuldgevoel zit. In de Hongerwinter van ’44/’45 krijgen een jonge Annelies en haar familieleden eten van de Duitse soldaat Hans-Günther. Hij riskeert daarmee een hoge straf, maar hij heeft alles voor zijn geliefde over. Als hij plots moet vertrekken, beloven ze op elkaar te wachten.

Of niet?

Maar dan ontmoet Annelies een Canadese soldaat, met wie ze besluit naar Canada te emigreren. Ze heeft Hans-Günther nooit iets verteld... Zou hij haar, 68 jaar na dato, kunnen vergeven? Ook Marianna heeft spijt. Spijt dat ze Peter uit Australië toch heeft laten lopen. En dan te bedenken dat ze na haar vakantie Down Under juist twijfelde aan haar liefde voor Peter. Ze verbrak de relatie, maar was dat ook slim?

Meer over