Verbazingwekkende auditie in Everybody Dance Now

De juryleden van Everybody Dance Now worden in de uitzending van aanstaande vrijdag compleet omver geblazen door auditant Andreas.

Andreas doet met een zeer opvallende hiphopauditie mee aan het dansprogramma. Van de iets-gezette kandidaat zou je niet meteen verwachten dat hij een goede danser is, maar het tegendeel is waar. De jury staat verstelt en zijn grootste fan, zijn moeder, staat te springen van vreugde. Nu is het alleen nog de vraag of het publiek zijn optreden goed genoeg vond, dit wordt tijdens de uitzending van vrijdagavond bekend.

Grote droom

Voor de Duits-klinkende Andreas is een carrière als danser een grote droom. Hij heeft na veel wikken en wegen zijn werk als bakker opgezegd en gaat de grote stap nu maken. Eindelijk durft hij het aan om auditie te doen.

Everybody Dance Now

In het programma Everybody Dance now strijden dansers met verschillende soorten dansstijlen om de hoofdprijs van 25.000 euro. De show heeft 3 auditieafleveringen, een tussenronde, drie halve finales en dan een allesbepalende finale. De drie halve finales en de eindfinale zijn live shows. Chantal Janzen neemt het presenteren van de show voor haar rekening.

Kijk hier voor de auditie

Reageren