Verlaat Patrick Dempsey Grey's anatomy?

Eerst George O'Malley, toen Izzie Stevens en nu zou ook dokter Derek Shepherd overwegen om zijn functie als neurochirurg bij het Seattle Grace neer te leggen.

Aan het einde van het vijfde seizoen blijkt namelijk uit statistieken dat opvallend veel patiƫnten die bij dokter Shepherd onder het mes gaan het er niet levend vanaf brengen. Zoveel zelfs, dat McDreamy in feite meer levens beƫindigde dan dat hij er gered heeft.

Paniek
Deze klap komt mentaal bij Derek zo hard aan dat hij van plan is om zijn functie als Hoofd Neurologie neer te leggen en ontslag te nemen bij het Seattle Grace. Paniek alom op Amerikaanse fora: zou dit betekenen dat na T.R. Knight en Katherine Heigl ook Patrick Dempsey misschien Grey's anatomy gaat verlaten?

Steun en toeverlaat
Zover lijkt het gelukkig niet te komen, want niemand minder dan Meredith Grey zal de steun en toeverlaat van de depressieve Derek zijn. En zo kan het maar zo zijn dat zij eens zijn steunpilaar is, in plaats van andersom.

Insider
Volgens een insider van de show is er geen sprake van een mogelijk vertrek van Patrick Dempsey. "Het is best mogelijk dat dokter Shepherd uiteindelijk toch zijn werk neerlegt als neuroloog, maar dat betekent niet automatisch dat meteen ook zijn rol is uitgespeeld. Patrick heeft het prima naar zijn zin bij Grey's anatomy!"

Reageren