Verleidelijke speurneus Varg Veum bij KRO Detectives

Sexy Scandinaviër Varg Veum is geregeld op zoek naar gewillige vrouwen. Daarnaast speurt de detective ook naar vermiste kinderen en overtreedt af en toe de wet.

De eigenzinnige privé­detective Varg Veum weet met zijn blonde lokken en sexy oogopslag veel vrouwenharten te veroveren. Maar de rauwe Noor gebruikt zijn versiertechnieken niet alleen om dames voor zich te winnen; met zijn ongewone onderzoeksmethodes flirt hij ook regelmatig met de grens van de wet. Zijn idyllische thuisstad Bergen en omgeving zijn vanaf vanavond elke week het decor van een vlijmscherp misdaadmysterie.

Heftige klus in aflevering 1

In de eerste aflevering heeft Veum meteen een heftige klus te pakken. Hij wordt ingeschakeld door politica Vibeke Farang, een moeder die haar dochter kwijt is. Ze wantrouwt het politie­onderzoek en heeft duidelijk iets te verbergen. Veum prikt hier snel doorheen en ontdekt dat Farang een minnaar heeft: chemicus Karsten Aslaksen.

De detective krijgt aanwijzingen dat het meisje in de auto van Aslaksen is gekropen, met onbekende bestemming. Als het lijk van de chemicus wordt gevonden, volgt een race tegen de klok om het meisje levend terug te vinden én de moordenaar van Karsten te pakken.

Reageren