Verliefde man naar Nederland in Grenzeloos Verliefd

25 april 2013 15:44 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Deze nieuwe aflevering van Grenzeloos verliefd is anders dan anders. Ditmaal vertrekt er geen straalverliefde Nederlandse vrouw naar het buitenland, maar komt de man in kwestie eens deze kant op.

Al ligt het in dit geval nog net even ingewikkelder. Dit is de situatie: Lotte is Nederlands maar woont met haar ouders en zus in Ethiopië, een land waar ze het niet erg naar haar zin heeft. Ze voelt zich niet vrij en verlangt naar een uitweg. Die vindt ze bij de Australische Michael, die ze leerde kennen via internet. Het klikte zo goed tussen de twee dat ze elkaar al een paar keer zagen en Lotte enkele weken bij Michael in Melbourne bivakkeerde.

Tijd voor de volgende stap

Maar nu is het tijd voor de volgende stap en die ligt volgens het stel in Nederland. Ze gaan samen­wonen in de parel van het ­Zuiden, oftewel Breda. Dat betekent dat ze allebei moeten wennen aan een heel nieuw leven, ook Lotte. Dat is al lastig genoeg, bovendien kennen Lotte en Michael elkaar nog helemaal niet zo goed. Het komt dus neer op de aloude vraag: overwint de liefde alles of is Lotte binnenkort weer ongelukkig in Ethiopië?

Meer over