Vermist verhuist naar dinsdag

19 februari 2014 16:12 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Jaap Jongbloed en zijn Vermist verhuizen vanaf 25 februari van de vrijdag naar de dinsdag. Een prima verandering volgens Jaap.

De competitie van andere programma's was namelijk nogal pittig op de vrijdag. „Dit is een prachtige gelegenheid om nog meer kijkers te bereiken en dus nog meer vermissingen op te lossen. We deden het fantastisch op de vrijdag, maar hadden natuurlijk wel zware concurrentie van bijvoorbeeld The Voice of Holland. Nu hoeft de kijker niet meer te kiezen”, zo denkt Jaap.

20.30 uur

Vermist begint dit nieuwe seizoen ook nog eens een stuk eerder namelijk om 20.30. Het zal al met al wel even wennen worden voor de kijkers na al die jaren. maar zoals Jaap Jongbloed al sinds jaar en dag zegt: 'Blijf naar ze uitkijken, ze kunnen niet gemist worden.'

Soraida

In de eerste uitzending aandacht voor de vermissing van Soraida Maxwell uit Rotterdam. Volgens haar familie had Soraida de verkeerde vrienden: „Ze wist teveel of ze werd lastig en is uit de weg geruimd”. Dat haar toenmalige vriend Siegfried S., een veroordeeld moordenaar is, geeft de burger inderdaad weinig moed.

Meer over