Veronica blij met Down met Johnny, Johnny niet kaal

Het programma Down met Johnny trok zondagavond 522.000 kijkers. Zender Veronica was daar blij mee... en presentator Johnny de Mol ook. Want die werd daardoor niet kaalgeschoren.

Kaalgeschoren? Ja, want Johnny had eerder gezegd dat hij zijn hoofd kaal zou laten scheren als Down met Johnny meer dan 1 miljoen kijkers zou trekken.

Down
Dat gebeurde allerminst, want het programma bleef dus steken op ruim 500.000. Maar daar was zender Veronica nog steeds heel blij mee, want daarmee trok het programma een groot deel van de tv-kijkers op dat moment naar zich toe.

Met bijna 11 procent marktaandeel in de doelgroep van 20 tot 49 jaar, was het programma marktleider op de zondagavond.

Johnny's kont
In Down met Johnny gaat de zoon-van op pad met verstandelijk gehandicapten en praat met hen over hun leven en de belangrijke stappen die ze misschien op dat moment gaan nemen.

Een erg inhoudelijke insteek voor een zender als Veronica? Misschien wel. Johnny: "Veronica kwam na Waar is de Mol met allemaal stunt- en dateprogramma's aanzetten. Maar dan vind ik het leuk om mijn kont tegen de krib te gooien en juist iets te doen wat niemand verwacht."

Extra:
- Meer over Down met Johnny

Reageer
Is Johnny de Mol geloofwaardig als presentator van een programma met Down-patiënten of had hij beter kunnen gaan voor een stunt- of dateprogramma?

Reageren