Veronica brengt The Big Bang Theory

Op Veronica is vanaf maandag 23 augustus The Big Bang Theory te zien: de succesvolste Amerikaanse comedy van dit moment.

De natuurkundige Leonard en de theoretisch fysicus Sheldon lijken het woord ‘nerd’ te hebben uitgevonden; ze zijn verschrikkelijk slim, niet bepaald sociaal en van hun uiterlijk moeten ze het ook niet hebben.

Geen experts
De vrienden delen lief en leed en dus ook een appartement waar ze vele briljante ideeën bespreken. Hoewel Leonard en Sheldon beschikken over een geniaal brein, zijn ze op het gebied van vrouwen en de liefde absoluut geen expert. Hun twee beste vrienden, de joodse ingenieur Howard en de verlegen Indiër Rajesh, hebben er al evenmin kaas van gegeten.

Penny
Daar komt verandering in wanneer Leonard en Sheldon een nieuwe buurvrouw krijgen: de mooie blonde serveerster Penny, die naar Los Angeles is gekomen om het te gaan maken in de showbizz. Penny is allesbehalve slim, maar heeft wel uitstekende sociale vaardigheden.

Hoewel Sheldon nog steeds meer geïnteresseerd is in zijn computerspelletjes dan in vrouwen, raakt Leonard op slag verliefd op de mooie buurvrouw. Hij ontdekt door Penny een hele nieuwe wereld; die van vrouwen en misschien zelfs wel die van de liefde.

Comedy
The Big Bang Theory is geschreven door Chuck Lorre, die ook het script van Two And A Half Men schrijft, en Bill Prady, de schrijver van onder andere de series Gilmore Girls en Dharma & Greg. De serie is onderdeel van de goedscorende comedyavonden op de Amerikaanse zender CBS, waarop ook de serie Two And A Half Men wordt uitgezonden.

Reageren