Veronica start in januari met Hawaii Five-0

Veronica start in het nieuwe jaar de remake van de legendarische serie Hawaii Five-0. Net als in het origineel draait het in deze misdaadserie om een eliteteam dat de criminaliteit bestrijdt op het mooie en zonnige Hawaï.

Voor de serie is een topcast samengesteld die bestaat uit Alex O'Loughlin (Moonlight), Scott Caan (Ocean's 11), Grace Park (Battlestar Galactica) en Daniel Dae Kim (Lost).

In Amerika ging Hawaii Five-0 vorige maand met veel succes van start en is daar inmiddels uitgegroeid tot de best bekeken serie van het najaar.

Elite
Zon, zee, strand en surfplanken zijn de ingrediënten van de gloednieuwe misdaadserie Hawaii Five-0. Het verhaal begint als detective Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) naar het eiland Oahu afreist om de moord op zijn vader te onderzoeken. Daar krijgt hij de taak om samen met een nieuw eliteteam de georganiseerde misdaad op Hawaï aan te pakken.

Zijn team bestaat uit Detective Danny "Danno" William, een agent die het vasteland heeft verruild voor Hawaï en Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim), een voormalig protegé van McGarretts vader. Tenslotte is er de bloedmooie Hawaïaanse Kono, die net klaar is met de politieschool.

Al vanaf het eerste moment komen zij keihard in actie wanneer blijkt dat een wapenhandelaar zich op het eiland schuilhoudt. De zaak wordt persoonlijk als blijkt dat deze crimineel iets te maken heeft met de moord op McGarrets vader.

NCIS: Los Angeles
Direct na Hawaii Five-0 gaat het tweede seizoen van NCIS: Los Angeles van start. In dit nieuwe seizoen trekt de zware misdaad in Los Angeles aan waardoor het Special Projects-team van Hetty Lange (oscarwinnares Linda Hunt) hard moet optreden.

Lange wordt ondersteund door onder anderen special agents G. Callen (Chris O’Donnell) en Sam Hanna (LL Cool J) die keer op keer undercover gaan en hun leven op het spel zetten om de grootste criminelen uit te schakelen. NCIS Los Angeles is een doorslaand succes in binnen- én buitenland.

Reageren