Veronica trekt nieuwe Criminal Minds aan

Vanaf woensdag 25 augustus brengt Veronica het nieuwe seizoen van Criminal Minds. De omroep heeft ook al de hand weten te leggen op de allereerste spin-off van de serie, met Forest Whitaker in de hoofdrol.

Whitaker heeft al een gastrol te pakken in het nieuwe seizoen van de originele Criminal Minds. Hij speelt de rol van teamleider Sam Cooper, die het team van Hotchner komt helpen bij een zaak.

Clown
Die specifieke aflevering sloeg in Amerika zo aan, dat er is besloten een spin-off te maken, Criminal Minds: Suspect Behaviour. En ja, Forest Whitaker speelt hierin de hoofdrol.

Naast Whitaker komen er nog enkele grote namen voorbij. De Britse rocker Gavin Rossdale maakt zijn opwachting, evenals Tim Curry, vertolker van de clown in de horrorfilm It.

Spoiler alert!
In de eerste aflevering van het nieuwe Criminal Minds-seizoen wordt het team naar Atlantic City gestuurd om onderzoek te doen naar de ontvoering van twee vrouwen. De dader blijkt een vrouw te zijn, die haar slachtoffers verlamt met medicijnen.

Volledig bij bewustzijn maar volledig verlamd worden de slachtoffers aangekleed als pop en door de vrouw gebruikt als speelgoed. Aan het Criminal Minds-team de taak om nog meer slachtoffers te voorkomen.

Reageren