Verrassende ster: Susan Boyle

Het lijkt erop dat de Idols van Groot-Brittannië een nieuwe Paul Potts heeft, in de vorm van de 47-jarige Susan Boyle. Weet je niet wie die namen zijn? Lees dan vooral even verder...

-> Members van Televizier.nl weten meer. Klik hier om je te registreren

Paul Potts was in 2007 dé verrassing van de Britse variant van Idols, Britain's got talent (BGT). En zijn opvolger is minstens even indrukwekkend.

De Engelsen kennen haar al, Youtube-fans zullen haar ook al langs hebben zien komen en haar filmpjes werden online vele honderdduizenden keren bekeken. En terecht.

Tuttig
Susan Boyle stapte het podium van de voorrondes van BGT op en werd prompt praktisch uitgelachen door het publiek. De 47-jarige plattelandsbewoonster is nooit getrouwd, liep in een tuttig jurkje met tuttig haar, versprak zich en maakte stoffige grapjes. Hoon van het publiek was haar deel.

Totdat... ze begon te zingen.


(Of klik hier om naar YouTube zelf te gaan om Susan Boyle te zien.)

Met haar optreden, en de bijval van het publiek, doet Susan zeker denken aan Paul Potts. De ietwat sullige GSM-verkoper wist twee jaar geleden vriend en vijand te verrassen met zijn optreden in hetzelfde programma.

Tegenwoordig is hij een gevierd en uitermate succesvol zanger.


(Of klik hier om naar YouTube zelf te gaan om Paul Pott te zien.)

Note: het is niet altijd mogelijk om filmpjes van BGT te bekijken als je je niet in Groot-Brittannië bevindt. Je kunt dus ook de links onder de filmpjes gebruiken om direct op YouTube uit te komen.

Extra:
- Achtergrond: wie is Susan Boyle nou eigenlijk? >>

- Tv-nieuws, achtergronden en meer >>
- Talloze gesprekken op het forum >>


! - Nog geen lid van Televizier.nl? Registreer je gratis! Dan kun je meepraten, krijg je meer info met onze Nieuwsbrief, kun je meedoen aan de Mail & Win, in oktober weer stemmen voor de Televizier Ring... en meer! >>

Reageer
Stemmen kunnen we niet... maar moet Susan winnen?

Reageren