Vers bloed in ONM

De koude wintermaanden worden vanaf november een stuk warmer dankzij drie nieuwe, knappe gezichten bij ONM: Dirk Taat, Bo Maerten en Miljuschka Witzenhausen. De kersverse personages staan weer garant voor een hoop drama.

Het lekkerste snoepje van de driekoppige aanwinst is model Dirk. Na een glansrijke carrière als Elite-model gaat hij nu proberen om harten te veroveren als een soapie. Op 17 november maakt hij zijn debuut in ONM als de 24-jarige aannemer Alex Luzack. Al snel valt Esmee voor de nieuwste charmeur van de buurt, maar de liefde bekoelt wanneer blijkt dat hij al een vriendin heeft.

Girlfight
Miljuschka kennen we natuurlijk allemaal nog van de muziekzender TMF, waar ze tot 2007 op geheel eigen wijze video's aan elkaar praatte. De ex-vj is vanaf 28 november te zien als de 23-jarige studente Jacqueline Brunel. Vanwege haar aspiraties als DJ komt zij in contact met Esmee, die een club runt. Een nieuwe vriendschap is geboren totdat blijkt dat Esmee met haar vriend, de eerder genoemde hunk Alex, rommelt.

Geheim
Bo is de enige actrice van origine en was laatst nog te bewonderen in de film Timboektoe. Zij maakt 8 december haar opwachting in de populaire soap als de vijftienjarige Kim Klein. Bij haar geen tekort aan drama: haar moeder is ernstig ziek en heeft niet meer lang te leven. Daarnaast draagt Kim een groot geheim met zich mee: ze is zwanger!

ONM is elke werkdag om 19.00 uur te zien op Nederland 3.

Alles weten over ONM? Check dan onze programmapagina.

Reageren