Verstoppertje, ruzie en rivaliteit: het voorjaar is voorbij

Het voorjaar is bijna voorbij, wat betekent dat de vrouwenavond van Net 5 weer plaats moet maken voor nieuwe series. De zender start vanaf volgende week weer met Gossip girl en 90210. Maar dat betekent wel dat we vanavond afscheid moeten nemen van S1ngle, Samantha who? en Being Erica. Voorlopig dan.

Alle series staan ergens dit najaar weer in het schema van Net 5, hoewel nog niet duidelijk is of ze dan weer op dezelfde avond worden uitgezonden. We weten in ieder geval dat er nog een stuk of tien afleveringen van Samantha who? over zijn, maar de serie krijgt geen derde seizoen. Terug naar het heden, want wat kunnen we verwachten?

S1ngle
S1ngle is de enige serie die echt een seizoensfinale beleeft. Nienke dacht een gezellig verrassingsweekend in Deventer te hebben georganiseerd voor Stella en Fatima, maar de eerste nacht eindigde voor alle dames nogal bizar.

Nu proberen ze uit alle macht om Meerdink, Thomas én dokter Wesseldijk te ontlopen. Maar dat wordt moeilijk, aangezien ze alle drie in de stad zijn om naar de Florence Nightingales te komen kijken. En laat Nienke dat optreden ook willen zien…

Samantha who?
In Samantha who? worden Sam en Owen betrapt. Door haar vader, in zíjn eigen huis. Er zit niets anders op: Sams ouders moeten officieel kennismaken met haar nieuwe vlam (gespeeld door James 'Men in trees' Tupper).

Being Erica
In Being Erica wordt Erica witheet wanneer haar voormalige
hartsvriendin Katie succes boekt met een roman over Erica's leven. Waar is het misgegaan?

Reageren