Vertrek Catherine uit CSI trekt kijkers

6 maart 2012 09:31 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Maandagavond was de laatste CSI-aflevering met oudgediende Marg Helgenberger, die jarenlang de rol van de doortastende Catherine Willows speelde.

Aan het einde van de aflevering nam Catherine met tranen in haar ogen afscheid van het team. Ze gaat bij de FBI werken, dus we zouden haar in de toekomst nog wel eens terug kunnen zien in gastoptredens. De met bloed doordrenkte aflevering deed goede zaken op RTL 4: bijna 1,4 miljoen mensen keken naar het vertrek van Marg Helgenberger.

Dokter Deen
Opmerkelijk is verder dat op maandagavond Monique van de Ven met Dokter Deen blijft scoren. Het programma wordt pas na tien uur 's avonds uitgezonden, maar was met ruim 2 miljoen kijkers niet alleen de trekker van Nederland 1, maar ook de winnaar van de dag. De langzame Max-serie over een dierenarts op Vlieland eindigde zelfs nog voor krakers als Radar en Memories.

The Face
De kijkcijfers van het modellenprogramma The Face, waarmee Sylvie van der Vaart haar comeback op de Nederlandse tv maakt, gingen jammerlijk onderuit. Vorige week scoorde het nog 408.000 kijkers, gisteren keken er een magere 343.000 mensen. Dat ondanks het relletje rondom deelnemer John die door het lint ging en zijn eigen moeder aanviel.

Meer over