Vervangt Rob Lowe Charlie Sheen?

Wordt Rob Lowe de nieuwe Charlie Harper in Two And A Half Men? Nu de drugsverslaafde en volslagen losgeslagen Charlie Sheen is ontslagen door CBS, moeten de makers van de komedieserie op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler.

De opnames van Two And A Half Men lagen al voor het ontslag van Sheen een tijdje stil, al worden de meeste acteurs nog gewoon doorbetaald. Ondertussen zijn de makers druk aan het onderhandelen met zender CBS. Is er nog hoop om de serie volgend seizoen nieuw leven in te blazen?

Opvolger gezocht

CBS hoopt in ieder geval van wel. Two And A Half Men was namelijk een van de best bekeken series van Amerika en bracht dus veel geld in het laatje. De fans lijken ondanks het gedoe rond Sheen wel oren te hebben naar een vervolg. Daarom wordt nu koortsachtig gezocht naar een mogelijke opvolger. Volgens People zijn de producenten momenteel in overleg met Rob Lowe (Brothers & Sisters, The West Wing).

Rob Lowe

Lowe is momenteel bij CBS te zien in Parks And Recreation, maar deze serie trekt maar weinig kijkers en dat is in de VS nog meer funest dan in Nederland. De kans is klein dat Parks And Recreation volgend seizoen terugkeert en naar goed Amerikaans gebruik is het dan zaak om voor de gecontracteerde acteurs ander werk te vinden. Eén en één = twee, zou je denken, maar voorlopig houden de woordvoerders van CBS de lippen nog stijf op elkaar.

Lees meer over het ontslag van Charlie Sheen of kijk hoe Hugh Laurie in de tv-serie House lolbroek Charlie nadoet.

Reageren