Vervolg op tv-serie Feuten en een spin-off: Yuppen

Er komt een vervolg op de tv-serie (en inmiddels ook bioscoopfilm) Feuten. En er is een idee voor een echte spin-off: Yuppen.

De BNN-serie Feuten, die dankij Uitzendinggemist en YouTube toch een redelijk succes is, krijgt een vervolg. Na drie seizoenen drama in het studentenkorps wordt er gewerkt aan een vervolg waarin een meisjeshuis centraal staat.

Yuppen

Daarnaast zit er een echte spin-off in de koker: Yuppen. Deze gaat weer over de vriendengroep van studentenvereniging H.S.C. Mercurius, maar nu klopt het echte leven op de deur. Ze moeten allemaal aan het werk en ze krijgen te maken met de typische problemen van dertigers. Onder de acteurs die meedoen zit hopelijk ook de populaire Manuel Broekman (foto), die Wagtmans speelt.

De film Feuten Het Feestje

Op dit moment draait de film Feuten Het Feestje nog in de bioscopen en is met 70.000 bezoekers een klein succes. Tegen het ANP zegt een woordvoerder van producent Pupkin Film: “Veel fans vrezen dat de film die nu in de bioscopen draait het afscheid van hun geliefde personages betekent, maar niets is minder waar”. 

Hieronder is de trailer van Feuten Het Feestje te zien.

Reageren