Vervolg Sex and the City zonder Twin Towers

17 Januari 2013 14:39 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In het New York van ‘The Carrie Diaries’ staan geen Twin Towers, terwijl de serie zich in de jaren 80 afspeelt.

De iconische torens stonden er toen nog wel, maar toch zijn ze niet terug te vinden in de The Carrie Diaries. En dat is best vreemd, want de wereldstad speelt een grote rol in deze prequel op Sex and the City. De makers gebruikten zelfs archiefbeeld uit de jaren 80 om een zo realistisch mogelijk straatbeeld te schetsen. Desondanks vinden ze de Twin Towers daar niet in passen.

Unaniem

Beelden van de twee torens zouden nare herinneringen kunnen opwekken, wat ten koste gaat van het ultieme ‘feelgood gevoel’. Uitvoerend producent Amy B. Harris legt uit: "Toen we er voor gingen zitten, hebben we dit unaniem besloten. Als we ook maar één persoon pijn zouden doen, dan zou het een verkeerde beslissing zijn geweest om de Twin Towers in beeld te brengen."

Anna Sophia Robb

In The Carrie Diaries volgen we de avonturen van een jonge Carrie Bradshaw, hoofdpersonage uit het populaire Sex and the City. In het origineel speelt Sarah Jessica Parker de rol, actrice Anna Sophia Robb kruipt voor het vervolg in de huid van Bradshaw. The Carrie Diaries is deze maand van start gegaan in de Verenigde Staten. In Nederland moet de serie nog verschijnen.

Meer over