Victor Reinier boos op GTST

11 augustus 2010 12:56 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Victor Reinier is boos. De acteur en presentator zou een gastrolletje krijgen in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden, maar de show heeft niets meer van zich laten horen.

Reinier heeft zich op dit moment toegespitst op het presentatievak, maar daarvoor was hij een begenadigd acteur. Hij werd vooral bekend door zijn rol van Vledder in de Nederlandse politieserie Baantjer.

Koffie?
Reinier vertelt in Televizier: "Ik had heel toevallig een rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden gewonnen in een goededoelenloterij. Ik had ook nog de tekst 'Koffie?' Het stomme is dat ik nooit meer iets van GTST hebt gehoord."

De presentator was daar niet zo blij mee. "Daar begin ik inmiddels aardig geïrriteerd over te raken. Ik heb dat rolletje gewonnen en het leek me hartstikke leuk om te doen."

Reclame
Reinier is op dit moment te zien als presentator van De Beste Zangers Van Nederland, maar het gastrolletje zag hij wel zitten. "Als ze niet willen dat ik meedoe, moeten ze het gewoon tegen me zeggen", laat hij aan Televizier weten.

Hij besluit: "Nu staat overal dat ik een gastrol ga spelen en krijgen ze gratis reclame, terwijl ze hun afspraken tot nu toe niet zijn nagekomen."

Meer over