Victor Reinier en Angela Schijf verrassen 13-jarige jongen via stichting Make A Wish

30 April 2014 11:23 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Mike uit Blaricum beleefde de dag van z’n leven toen hij zijn helden uit de serie Flikken Maastricht mocht ontmoeten. Mike heeft een hersentumor, waardoor hij veel operaties en chemokuren moest ondergaan.

Stichting Make A Wish zorgde ervoor dat Mikes ziekte voor één dag even helemaal niet meer meetelde. Hij is gek op politie, actie en avontuur en fan van Flikken Maastricht. Het perfecte recept voor een verrassingsdagje, zo bedacht de stichting.

Mee met de politie

De jonge Mike werd verrast op school, kreeg een politie-uniform aan en mocht met de politie op stap. Hij keek z'n ogen uit toen hij sporenonderzoek mocht uitvoeren, leerde hoe je vingerafdrukken afneemt en mocht als een ware politieagent boetes uitdelen aan geflitste snelheidsduivels.

Meet en Greet

Nietsvermoedend stapte hij weer in de limousine, niet wetende dat het mooiste nog moest komen. Zijn grote helden Victor Reinier (Wolfs) en Angela Schijf (Eva) uit Flikken Maastricht stonden op hem te wachten! Mike mocht een kijkje nemen bij de opnames van de populaire politieserie, kreeg de tijd om uitgebreid te lunchen met zijn helden en ging ook nog met ze op de foto.

Lievelingspizza

De verrassingsdag werd afgesloten in een Italiaans restaurant, waar hij zijn lievelingspizza mocht bereiden. Een geweldige ervaring voor de zieke Mike, die alles 'tof, gaaf en cool!' zei te vinden.

Make A Wish

Stiching Make A Wish (voorheen Doe Een Wens) bestaat sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen de 3 en 18 jaar, met een levensbedreigende ziekte. 

Meer over