Victoria Beckham in SATC 2?

Victoria Beckham krijgt wellicht een rolletje in de tweede Sex and the city-film. Dat bericht maakte de Britse krant The Daily Mail zondag openbaar.

Het zou om een cameo gaan, maar ondanks het feit dat Victoria in dat geval gewoon zichzelf kan spelen, neemt Posh Spice het zekere voor het onzekere: de voormalige Spice Girl volgt op dit moment acteerlessen, zodat ze straks een goede indruk achterlaat bij de producenten van de film.

Spice Girls
Victoria, sinds begin van Sex and the city al een grote fan van de serie, zou er alles voor over hebben om mee te doen aan de filmserie. "Tijdens de eerste film kon Victoria niet wegens eerder gemaakte afspraken rondom de reünie van de Spice Girls, maar deze keer heeft ze er alles voor over om een rol te krijgen", aldus een insider.

Ugly Betty
Eerder was de vrouw van voetballer David Beckham te zien in de film Spice World en speelde ze een gastrol de serie Ugly Betty. Beide keren speelde Victoria zichzelf.

Zwangere Carrie
De première van de tweede SATC-film staat gepland voor mei 2010. De hoofdrolspelers, onder wie Sarah Jessica Parker en Kristin Davisl, zijn ook allemaal weer te zien. Eerder ging het gerucht dat deze sequel draait om de zwangerschap van Carrie (wat weer een enorme paniekreactie van Mr. Big oplevert), maar dit is nooit officieel bevestigd.

Reageren