Victoria keert terug bij GTST

9 maart 2010 11:19 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Victoria Koblenko (29) keert na vijf jaar afwezigheid terug als Isabella Kortenaar in Goede tijden, slechte tijden. De actrice kruipt enkele weken lang weer in de huid van het personage waarmee haar carrière ooit begon, dat bevestigde ze in RTL Boulevard.

Het al weer een tijdje geleden dat de psychisch instabiele Isabella haar eigen dood in scène zette en uit Meerdijk vertrok om een nieuw leven met haar kind op te bouwen.

Haar rentree zal volgens Victoria kort maar krachtig zijn: "Ik kom spannend terug en ik ga spannend weer weg. Wanneer, daar zeg ik niets over."

Kromme tenen
Victoria moest en zou voorkomen dat iemand anders het personage in zou vullen: "Ik ben terug omdat ik een aanbod kreeg dat ik niet kon weigeren. Het leek me verschrikkelijk om de rol waar ik jarenlang aan had gewerkt door iemand anders had laten spelen.

Nu hoef ik niet met kromme tenen te kijken hoe een ander de rol van Isabella speelt. Ik ben blij dat het me gelukt is."

Liefde en warmte
Ze vertelde in RTL Bouvelard dat er een nieuwe liefde voor Isabella aankomt. Wie dat zal zijn, mag ze niet verklappen. Wel kunnen we veel scènes met Ludo Sanders (Erik de Vogel) verwachten, met wie Isabella een kind kreeg.

Victoria kon rekenen op een warm onthaal op de set van de populaire RTL-soap. GTST-collega Caroline de Bruijn (Janine Elschot) schreef met haar lippenstift op Victoria's make-upspiegel: 'Welkom terug, Vicky.'

Meer over