Vijfde seizoen Mad Men in de maak

Er komt een vijfde seizoen van de meesterlijke dramaserie Mad Men. Een tijd lang was het nog niet helemaal zeker of we Don Draper en consorten nog terug zouden zien, maar de Amerikaanse zender AMC en productiemaatschappij Lionsgate hebben groen licht gegeven voor een nieuwe reeks afleveringen.

In Mad Men draait het om het leven van Don Draper, een uiterst succesvolle reclameman in het Amerika van de jaren '60. Maar hoe goed de zaken op kantoor ook lopen, privé gaat het Don vaak een stuk minder voor de wind.

Onderhandelingen

"Door de uitgelopen onderhandelingen kunnen we later dan gebruikelijk starten met de opnames", aldus Matthew Weiner, het brein achter de serie. "Maar Mad Men keert in 2012 zeker terug op de buis."

Voorjaar

Het nieuwe seizoen van Mad Men zal in de VS naar verwachting in het voorjaar van 2012 te zien zijn. Het is de bedoeling dat alle vaste gezichten (Don, Peggy, Betty etc.) zullen terugkeren in dit nieuwe seizoen.

In Nederland wordt de serie uitgezonden door de Vara. Of het vijfde seizoen van de serie ook bij deze omroep te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Reageren