Villa Felderhof: Hello Goodbye

Op maandag 27 december opent Rik Felderhof voor de laatste keer zijn deuren van Villa Felderhof. Dit keer niet als interviewer, maar als geïnterviewde.

In de speciale uitzending verruilt Rik de rol van gastheer en presentator met NCRV’s Joris Linssen.

Joris kijkt met Rik terug op de geschiedenis van Villa Felderhof en bezoekt de bekende plekken in Saint-Tropez die hij met zijn logés aandeed en het decor vormden van het programma.

Villa Felderhof
Vanaf 1996 bracht de NCRV het interviewprogramma Villa Felderhof op het scherm. In die tijd ontving Rik Felderhof bijna 200 gasten in zijn villa aan de Côte d’Azur.

Eén van de afleveringen die nog steeds het meest tot de verbeelding spreekt, is de uitzending met Majoor Bosshardt en Herman Brood. Maar ook de legendarische programma’s met Pim Fortuyn, Frédérique Huydts, André Hazes, Jan Smit, Jos Brink en vele anderen liggen bij velen nog in de herinnering.

Dank
Gijs van Beuzekom, Manager NCRV Televisie: “De NCRV is Rik veel dank verschuldigd. De vele programma’s die hij voor ons heeft gemaakt waren succesvol en heeft onvergetelijke televisie opgeleverd. Titels als Villa Felderhof, De Stoel en Felderhof ontmoet zullen dan ook onmiskenbaar tot een stukje NCRV-geschiedenis gaan behoren. Met deze bijzondere aflevering nemen we eervol afscheid van Villa Felderhof.”

Hieronder Rik Felderhof in gesprek met Gordon en Yolanthe:

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Meer over:

Reageren