Viola Holt niet te spreken over Jojanneke van den Berge

10 juli 2012 23:05 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Viola Holt is niet onder de indruk van de presentatiekwaliteiten van Jojanneke van den Berge. Op Facebook liet Viola weten dat ze Jojanneke tijdens haar invalbeurt als presentatrice van RTL Boulevard maar koud en hard vond overkomen.

Het relletje begon relatief klein met een post van Viola op haar Facebookpagina. "Zit Boulevard te kijken. Nieuwe presentatrice, nog nooit gezien, geen idee wie het is. Jong, bijdehand,maar komt niet echt warm over. Beetje hard vind ik. Ben er niet stuk van, moet gecoached worden dan kan het wel wat worden." 

Ophef
Deze opmerking zorgde voor fikse ophef en discussie onder haar meer dan 3000 Facebook vrienden. Waar sommigen het eens waren met Viola, vonden anderen juist dat ze wel erg snel oordeelde en wellicht zelfs jaloers was op jonge talenten als Jojanneke die nog wel op de buis zijn. Met dat laatste maakte Viola direct korte metten door zich in de discussie te mengen. "Ik wil en hoef niet meer hoor en ben voor jong talent. Maar er zijn wel betere jonge talenten dan dit meisje!" 

Geen geroddel
Viola benadrukte daarnaast dat haar opmerking over Jojanneke geen geroddel is, iets waar sommige Facebookers haar wel van betichten. "Een mening geven is niet een roddel. Het is een beoordeling over iemands kunnen. Ik kan presentatoren beoordelen en als je niet wil dat iedereen een mening over je heeft moet je vooral niet bij de tv werken", aldus de ervaren vakvrouw.

Hopelijk leert ze er iets van
Volgens Viola is haar commentaar vooral opbouwend bedoeld: "Ik zie of een persoonlijkheid wel of niet in een format past. Een ander programma zou denk ik beter voor haar zijn." Om daar later aan toe te voegen: "Hopelijk leest dat meisje het ook en leert ze er iets van." 

 

Meer over