Viola Holt trekt zich niets aan van beledigingen Coen & Sander

Viola Holt is niet onder de indruk van de scheldpartijen 3fm dj's Coen & Sander."Ik heb dat hele programma nog nooit gehoord."

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga belden Viola tijdens De Coen & Sander Show live op om haar te vragen naar het feit dat mensen zich zowel op Twitter als het Viva forum voor de oud-presentatrice uitgeven.

'Muffe trut' 

Viola zat echter niet te wachten op dit ongewenste belletje en hing direct op, tot grote woede van Coen en Sander die het voormalig 5 Uur Show-gezicht daarop de huid volscholden. Van 'muffe trut' tot 'kuttekop eerste klas', de verwensingen waren niet van de lucht. Dit incident leidde tot een grote online woede onder de fans van Viola. Er gaan ook steeds meer stemmen op dat het BNN-radio duo excuses moet maken. 

'Storm in een glas water'

BNN-baas Patrick Lodiers neemt het niet zo zwaar op. In een reactie laat hij weten het gewraakte fragment nog niet eens gehoord te hebben. "Maar op voorhand wil ik wel kwijt dat het vast om een storm in een glas water gaat. Ik zou zeggen: concentreer je maar op Syrië.”

'Radiopubers'

Ook Viola zelf ziet de zaak graag in perspectief. In een post op haar Facebook pagina verklaarde ze: "Ik heb nergens last van. Het heeft jaren gekost om ranzige people zoals die 2 radiopubers uit mn systeem te krijgen maar tis gelukt. Live and let die.." Ook liet ze weten niet verder over de zaak te willen praten in de media. "Albert (Verlinde) belde, of ik wou reageren op die twee grappenmakers van de radio. Nee hoor, ze doen maar. Ik heb dat programma ook nooit gehoord."

Om haar woorden kracht bij te zetten, postte Holt kort daarop een foto van haarzelf op Facebook met het alleszeggende bijschrift "niet stuk te krijgen."

Het is niet de eerste keer dat Viola tegen wil en dank in een online relletje beland. Begin dit jaar had ze kort mot met Gordon over een geleende CD.

Reageren