Vive La Frans: Blije Churandy bij vrolijke Frans

Al een aantal weken ontvangt Frans Bauer de leukste gasten in Vive La Frans. Vanavond komt hardloper Churandy Martina kamperen.

Churandy Martina maakt iedereen blij in deze aflevering van Vive La Frans. De snelste hardloper van Nederland komt ­glunderend de camping op en gaat een paar dagen later met een even brede glimlach weer naar huis.

Loopuitdagingen

In de tussentijd leggen de gebroeders Bauer hun gast uitgebreid in de watten. Frans laat hem enkele nieuwe ‘loopuitdagingen’ aangaan. De op Curaçao geboren sprinter stampt met zijn blote voeten druiven tot wijn, rent een stukje ‘met de Franse slag’ en moet na een dropping ’s nachts lopend de weg zien terug te vinden.

Even niet zo blij

Churandy blijft de hele uitzending lachen en laat zijn gouden tand blinken in het zon­licht. Behalve als hij vertelt over die keer dat hij even niet zo blij was.

Zo laat Frans Bauer aan Televizier weten: "Iedereen kent sprinter Churandy Martina als de man met de eeuwige glimlach. Achter die lach gaat veel schuil; hij heeft veel verdriet om zijn twee kinderen die hij bijna nooit ziet."

Meer over:

Reageren