Vloed aan hilarische imitaties op komst

Carlo Boszhard staat te popelen om de Oh Oh Cherso- Hagenezen te imiteren in de TV kantine en Koefnoen heeft het concept van Benidorm Bastards toegepast op de Nederlandse politiek... Het kan gezegd worden: de nieuwe tv-hypes worden opgepikt door de imitatieprogramma's.

De Oh Oh Cherso-hype blijft maar groeien. De veelbesproken Hagenezen zijn al bij De Wereld Draait Door en RTL Boulevard te gast geweest en vormen met hun realitysoap het gesprek van de dag.

Menig BN'er heeft laten weten te genieten van het schunnige programma. Zo liet Giel Beelen zich in DWDD al ontvallen dat hij het programma met plezier kijkt en twitterde Eddy Zoëy: "Oh Oh Cherso is mijn favoriete RTL5-show."

TV Kantine
De Hagenezen zijn stuk voor stuk unieke typetjes en daarom geweldig imitatiemateriaal. Carlo Boszhard kan niet wachten om 'Jokertje' na te doen in De TV Kantine: "Jokertje nadoen is natuurlijk heerlijk. We moeten wel wat wegtrekken bij mij, want ik word steeds meer René Froger als je begrijpt wat ik bedoel".

De presentator hoopt niet dat de concurrentie er met het idee vandoor gaat. "Het is zo jammer als Koefnoen ze eerder nadoet. Maar als ze dat niet doen, ga ik onmiddellijk als Jokertje en Irene als Barbie."

Binnenhof Bastards
Koefnoen heeft echter nog niets door laten schemeren over het nadoen van de zonnebankbruine Hagenezen, maar wat ze wél zeker gaan doen is (voor de verandering) de Nederlandse politiek voor gek zetten.

Koefnoen gaat de spraakmakendste politici van Nederland in scootmobielen laten scheuren in Binnenhof Bastards. Dat is natuurlijk afgeleid van Benidorm Bastards, waar bejaarden de boel op stelten zetten.

Reageren