Voetbal scoort opnieuw

30 April 2012 09:43 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Privé gaat het Rob Kamphues misschien niet bepaald voor de wind, maar op de buis is dat een heel ander verhaal. Rob scoorde maar liefst 2,25 miljoen kijkers met een nieuwe aflevering van De Reunie. 

Een indrukwekkende score, zeker omdat Rob uitsluitend het Acht uur journaal (2,4 miljoen) en Studio Sport (2,5 miljoen) voor zich hoeft te dulden. Vorige week scoorde Rob 'slechts' 1,7 miljoen kijkers.

SBS 6

Zondag was een goede dag voor het door lage kijkcijfers geteisterde SBS 6. Vlaggeschip Hart van Nederland is met 1.2 miljoen mensen goed voor een zesde plek in de kijkcijfer top 25. Maar ook Peter R. De Vries doet goede zaken. De tweede aflevering van zijn afscheidsseizoen werd bekeken door 992.000 mensen, terwijl dat er vorige week nog zo'n 800.000 waren. 

Helaas was er ook minder goed nieuw voor de SBS-groep: de vijfde aflevering van Peking express op Net 5 was goed voor 249.000 kijkers, een nieuw laagterecord.

Oranjekoorts blijft uit

Opvallend genoeg lijkt de oranjekoorts, in ieder geval op televisie, nog niet te hebben toegeslagen. Het speciale voorbeschouwingsprogramma Morgen koninginnedag wist geen plekje in de kijkcijfer top 25 te veroveren.

Ook Andere tijden stond in het teken van koningin Beatrix, maar de speciale aflevering over de film die Beatrix als prinses maakte, moet het doen met 394.000 kijkers en de 24e plek. 

Meer over