Voetbalvrouwen wordt uitschakeling bespaard!

Na een onzekere vorige week is er goed nieuws op deze maandag: er lijkt toch nog een derde seizoen te zijn weggelegd voor de populaire serie Voetbalvrouwen. De boodschap van dit hoopvolle bericht komt van actrice Lone van Roosendaal (Melanie in de serie), die vanochtend samen met producent Johan Nijenhuis in het radioprogramma ruuddewild.nl op Q-music verklaarde dat de wil er is en opnames gepland staan voor januari.

Ondanks het feit dat Voetbalvrouwen al twee seizoenen hoge kijkcijfers haalt, blijkt de serie al snel met oplopende kosten te kampen. De hoge productiewaarde van de serie, waar wij allemaal van hebben genoten, vereist een hoog budget. Onlangs sprak Johan zich hierover uit en meende dat enkel met de hulp van onze zuiderburen VTM de serie in de toekomst gefinancierd kan worden. VTM verklaarde al snel daar niet veel voor te voelen. Of RTL nu een andere sponsor heeft gevonden, is nog niet bekend.

Cast compleet
Tot teleurstelling van veel fans ging ook het nieuws rond dat Nicolette van Dam en Leontine Borsato zich uit de serie terug zouden trekken. Gelukkig kon Lone vanochtend ook vertellen dat de twee dames nog steeds in een derde seizoen van Voetbalvrouwen zullen spelen. Als de TV-Goden ons gunstig gezind zijn zien we dus alle vier de dames het volgende jaar terug als de vrouwen van.

Reageren