Voice-kandidaten domineren hitlijst

14 december 2012 15:36 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De Single Top 100 bestaat deze week voor een groot deel uit TVOH-kandidaten. De vier finalisten staan op nummers 1,7, 12 en 21.

Leona Philippo komt uit het niets binnen op nummer 1 met haar Bob Marley-cover Could You Be Loved. Ze wordt gevolgd door Floortje, die met Every Breath You Take plaats 7 inneemt. Niet veel verder in de toplijst staat When The Lady Smiles van Johannes. Ivar maakt het viertal compleet op plek 21 met Baby van Juistin Bieber.

Finale

De hitnoteringen kunnen vanavond nog wel eens goed van pas komen, want elke download geldt als een dubbele stem in de finale. De deelnemer met de meeste downloads op zijn of haar naam heeft al een behoorlijke voorsprong in de finale van vanavond. Dat betekent niet dat Leona hiermee bovenaan staat, een plek in de single top 100 staat niet per definitie gelijk aan het aantal downloads. Voor Floortje, Johannes en Ivar is dus nog alles mogelijk. 

Meer Voice-kandidaten

Ook hun oud-tegenstanders doen het goed: in totaal staan maar liefs 17 kandidaten en ex-kandidaten van The Voice in de top 100. Om over de coaches maar niet te spreken, ook Nick & Simon en Trijntje Oosterhuis doen een duit in het zakje met beide een lied in de top 100. Maar tussen alle hitsuccessen van hun deelnemers komen zij niet eens in de buurt van de nummer 1 positie.

Meer over