Voice Kids blijft onoverwinnelijk

Of het nu gaat om de Blind Auditions of de Battles, de jonge talentjes van The Voice Kids blijven met 2,6 miljoen kijkers iedereen de baas.

In de eerste aflevering van de Battles fase van The Voice Kids was het aan coach Angela Groothuizen om haar team van 15 talenten terug te brengen naar twee finalisten. Uiteindelijk werden na lang wikken en wegen Jurre (14) en Sylvana (15) gekozen.

Pip brengt weinig pit

Goede Tijden Slechte Tijden scoort met 1,93 miljoen kijkers een prima tweede plaats, maar het blijft toch wat achter voor een vrijdag cliffhanger. Zo stemden vorig week vrijdag nog 2,1 miljoen soapliefhebbers af op de serie. Een opvallend verlies, zeker omdat de terugkeer van Pip Pellens als de labiele Wiet van Houten groots werd aangekondigd door RTL 4.

Nederland 1 blijft wat achter

Door het geweld van The Voice Kids en ook het mooi scorende Moordvrouw blijft Nederland 1 wat achter. Alleen Jaap Jongbloed wist met Vermist op primetime boven het miljoen te komen. Familieberichten moest genoegen nemen met 883.000 belangstellenden.

Op haar staatsbezoek aan Brunei en Singapore zei koningin Beatrix te berusten in haar naderende 75e verjaardag. Desondanks keken bijna 750.000 mensen in de vooravond naar een verslag van de belevenissen van de vorstin in den vreemde.

Kijkcijfer top 5 vrijdag 24 januari 2013

1. The Voice Kids (RTL 4) -                    2,62 miljoen
2. Goede Tijden Slechte Tijden (RTL 4) - 1,93 miljoen
3. Journaal 20.00 uur (Ned. 1) -              1,81 miljoen
4. Moordvrouw (RTL 4) -                         1,60 miljoen
5. Half Acht Nieuws (RTL 4) -                 1,36 miljoen 

Reageren