Voorlopig even geen Two And A Half Men

Nieuws over acteur Charlie Sheen is nooit helemaal afgelopen. De acteur heeft zich afgelopen weekend alsnog op laten nemen in een afkickkliniek, waardoor deze maandag de opnames van Two And A Half Men stil zijn komen te liggen. Prijskaartje: misschien wel zo'n 250 miljoen dollar. 

Sheen werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis nadat hij tijdens een feestje te diep in het cocaïnezakje had gekeken. Niet veel later mocht (en ging) hij alweer naar huis. Vervolgens blijkt de acteur toch besloten te hebben (weer) te gaan afkicken. 

Problemen
Aanvankelijk was Sheen's ziekenhuisopname geen probleem voor zijn serie, Two And A Half Men, omdat de crew net een weekje opnamestop had. Maar eigenlijk zouden de opnames deze week weer hervat moeten worden. Nu de hoofdrolspeler echter in een kliniek zit, kan dat dus niet. 

Amerikaanse entertainmentwebsites hebben nu berekend dat een afkickprocedure tot wel drie maanden kan duren. Dat betekent dat de opnames voor acht afleveringen niet door zouden kunnen gaan. 

Prijskaartje
Die acht afleveringen staan voor producent Warner Bros en voor zender CBS (waar TAAHM wordt uitgezonden) gelijk aan 250 miljoen euro aan opbrengsten. De serie is op dit moment de best bekeken comedyserie van de VS, met gemiddeld 14 miljoen kijkers per aflevering. 

Bij CBS maakt men zich voorlopig nog geen zorgen: "Onze zender is sterk en we hebben meer goedlopende series. We zijn niet afhankelijk van één show." 

Alles hangt op dit moment af van één persoon: Charlie Sheen. Die laat echter weinig van zich horen...

Reageren