Vraag | Komt Moonlight nog terug?

Televizier.nl-lezer Marloes vraagt zich af of Moonlight ooit nog terugkomt...

Het verhaal
De tv-serie Moonlight gaat over het karakter Mick St. John, een privédetective in Los Angeles. Op zijn trouwdag, 55 jaar geleden, is hij door zijn bruid Coraline in een vampier veranderd.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Mick te maken met een gewone sterveling, journaliste Beth Turner, tot wie hij zich nogal voelt aangetrokken. En dan is er ook nog zijn vriendschap met Josef, ook al een gewone sterveling.

Dit alles bij elkaar opgeteld, maakt het lastig om een normaal leven te leiden... Helemaal omdat Mick er ook nog voor moet zorgen dat Los Angeles niet lijdt onder de andere, vijandige vampiers die er wonen.

De serie was aanvankelijk met het eerste seizoen in Nederland in 2008 te zien. Daarna stopte de serie, om niet meer terug te keren.

De oplossing
Aangezien de serie in Amerika niet erg aansloeg, lijkt een nieuw seizoen zeer onwaarschijnlijk. Tot nu toe is er maar één seizoen opgenomen, en dat wordt nu op vrijdagavond om middernacht herhaald op NET 5.

Slecht lopende series is in de Verenigde Staten nu eenmaal geen lang leven beschoren, en Moonlight was kennelijk niet de hit waarop men destijds wel had gehoopt. Daarmee lijkt die kous af, want eenmaal gecancelled in de VS betekent meestal dat een serie voorgoed begraven is. Marloes moet het doen met de herhalingen!

Reageren