Vrouw uit BZV al bezet

Boeren die op zoek zijn naar de liefde, het concept is succesvol en loopt goed in vele landen. Het is de bedoeling dat de boer eindigt met de liefde van zijn leven. Maar in België werd een vrouw, die tot de laatste drie gekozen werd en te zien zou zijn op TV, verliefd op een ander.

Als je een relatie zoekt, moet je deelnemen aan een datingprogramma op TV, zo blijkt. Dan vind je namelijk een partner voordat je überhaupt te zien bent op TV.

Boer Zoekt Vrouw
Bridget Maasland is niet meer de enige die vóór het verschijnen als vrijgezel in een datingprogramma, de liefde al gevonden heeft.(Bridget kreeg gevoelens voor Johnny de Mol niet lang voordat haar show Hoe Vind Ik Een Vent? van start ging)

Een deelneemster van de Vlaamse Boer Zoekt Vrouw overkwam hetzelfde. De 28-jarige Vanessa moest boer Luc opbiechten dat ze al een vriend heeft en dat ze daardoor niet meer deel wilde nemen aan de Belgische versie het programma. Vanessa was één van de drie vrouwen die door boer Luc geselecteerd waren en ze zou vijf dagen op de boerderij van Luc logeren.

Deelneemster haakt af
Boer Luc stond klaar om zijn drie vrouwen te verwelkomen op zijn boerderij, toen Vanessa met de mededeling kwam. Toen de opnames voor het programma al in volle gang waren heeft ze een andere man ontmoet. "Ik had net de opnames met de speeddate bij boer Luc achter de rug toen ik tien dagen thuis met vakantie was. Ik heb een aantal festivals bezocht en ben daar iemand tegen het lijf gelopen", vertelt ze aan Het Nieuwsblad. "Het was duidelijk dat onze gevoelens te sterk waren om te blijven deelnemen aan Boer Zoekt Vrouw."

bzvbelgie

Next
Boer Luc was blij dat Vanessa eerlijk opbiechtte dat ze al bezet is. "Beter zo dan dat ze mij vijf dagen voor de gek houdt. Met een bezette vrouw kan je niks." Maar hij hoefde niet lang te treuren, de boer mocht een andere kandidate uitkiezen die de plaats van Vanessa in zal nemen.

Reageren