Waar blijft de klas van Rob Kamphues?

9 november 2011 18:04 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Rob Kamphues presenteert zondag 13 november de honderdste aflevering van De Reünie. Wanneer haalt de presentator zijn eigen schoolklas eindelijk eens voor de camera?  

Met een special over de Molukse ex-bewoners van Schattenberg (Drente) bereikt De Reünie aanstaande zondag een mijlpaal. Het is de honderdste uitzending van het nostalgische Kro-programma waarin Rob Kamphues sinds 2005 lotgenoten van vroeger samenbrengt om herinneringen op te halen. In de uitzending vertelt een voormalige treinkaper over zijn motieven en kijkt hij terug op de gewelddadige actie uit 1975.

De klas van Rob
Rob haalt altijd anderen voor de camera, meestal mensen die bijelkaar in de klas hebben gezeten. Wanneer krijgen we de presentator zelf nu eens met zijn eigen middelbare schoolklas te zien in De Reünie? „Die vraag is me vaker gesteld”, zegt hij. „Ik weet niet of dat ooit gaat gebeuren. Ik weet wel zo’n beetje hoe iedereen is terechtgekomen. Er zitten wel verrassende verhalen tussen, maar mijn oude klas lijkt me niet geschikt voor een aflevering van De Reünie. Ik ben een bekende Nederlander en voordat je het weet, draait het allemaal om mij. Dat is nu juist niet de bedoeling van het programma.”

Hiep hiep hoera
Rob en de andere makers van De Reünie gaan het jubileum niet uitgebreid vieren. „Ik zit vantevoren in allerlei talkshows om interviews te geven. Dat vind ik wel leuk. Op de zondagavond van de uitzending gaan we met de hele ploeg bij mij thuis kijken. Maar dat is eigenlijk alles.” 

 

Meer over