Wat gebeurt er in Grey’s anatomy? (Spoiler alert!)

T.R. Knight is een bekend gezicht in Grey's anatomy. Maar wat staat 'George' allemaal te wachten? Spoiler alert: hieronder lees je het...

Eerder las je al bij ons dat Grey's anatomy in de VS eindigde met een enorme cliffhanger. Terwijl het afwachten is of we Izzie (Katherine Heigl) terugzien in het Seattle Grace, kunnen wij je wel met zekerheid vertellen hoe het afloopt met George!

Let op! Hieronder een spoiler!

Helaas, helaas: George zal na de zomer de serie gaan verlaten. Deze week kreeg acteur T.R. Knight te horen dat zijn contract voor volgend seizoen niet verlengd wordt en hij dus niet hoeft te terug te keren op de set van de hitserie.

Ruzie?
Afgelopen seizoen klaagden fans dat Knight minder te zien was in de serie. Dat had volgens geruchten te maken met het feit dat de acteur het niet meer naar zijn zin had op de set en flinke ruzie had met bedenkster Shonda Rhimes. Hij zou haar dan ook gevraagd hebben om zijn contract te beëindigen.

Verminkt
Maar hoe zat het ook alweer? In de laatste aflevering van het vijfde seizoen van Grey's anatomy zagen we hoe een compleet verminkte George werd opgenomen als patiënt . In eerste instantie herkende niemand hem. Pas later ontdekte Meredith dat het om haar collega en goede vriend ging.

Hartaanval
Aan het einde van de seizoensfinale kreeg kankerpatiënt Izzie Stevens een hartaanval en zagen we haar staan, in de beroemde lift van het Seattle Grace - als portaal tussen leven en dood.

Hilarisch en absurd
Toen de liftdeuren opengingen, stond daar opeens George. En nu weten we dus dat George O'Malley definitief niet terugkeert in Grey's anatomy. Oók niet met een nieuw gezicht na plastische chirurgie. Deze geruchten bestempelde bedenkster Shonda Rhimes als "hilarisch en absurd".

Weerzien
George zal waarschijnlijk het loodje leggen in de eerste aflevering van seizoen zes, aangezien onderhandelingen met T.R. Knight om nog te verschijnen in de eerste drie afleveringen zijn mislukt. Op 24 september gaat Grey's anatomy weer verder in de Verenigde Staten.

Jessica Capshaw
Wie je dan wèl terugziet, is Jessica Capshaw. De blonde actrice, die het nieuwe liefje van Callie (Arizona), speelt, heeft namelijk net te horen gekregen dat zij wél het hele zesde seizoen van Grey's anatomy mag meedoen. Maar of ook Katherine Heigl hetzelfde nieuws heeft gekregen, is nog even afwachten...

Reageren