Wat heeft Lady Heather met Grissom?

19 maart 2009 21:12 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Een oude bekende maakt voor de vijfde keer haar opwachting in CSI. Het is Lady Heather (Melinda Clarke), de ex-dominatrix die al sinds het tweede seizoen een speciale relatie heeft met Grissom (William Petersen).

Door de jaren heen dook ze steeds weer op. We maakten voor het eerst kennis met haar toen een van haar werknemers dood werd aangetroffen in haar fetish-club. In seizoen 3 kwam ze weer voorbij toen nog twee van haar werknemers werden vermoord en in het zesde seizoen was haar eigen dochter Zoe het slachtoffer.

Relatie
In seizoen 7 zagen we haar voor het laatst, toen ze bijna zelf werd vermoord. De aard van de relatie is tot op heden in nevelen gehuld, maar het kan niemand ontgaan zijn dat Grissom zich aangetrokken voelt tot deze bijzondere vrouw. William Petersen zegt dat het komt omdat ze 'beiden antropoloog' zijn.

Weerzien
"Hij is gefascineerd door haar wetenschap, de seksuele psyche van de mens." Twee jaar na hun laatste weerzien brengt Grissom opnieuw een bezoek aan Lady Heather, die nu werkzaam is als psychologe. Hij zegt haar hulp nodig te hebben bij een SM-moordzaak, maar zij weet wel beter: Grissom wil zijn hart luchten over Sara.

Meer over