Wat is Arrested Development?

Er zijn van die series die de hemel in worden geprezen door de critici, maar toch nooit helemaal worden opgepikt door het publiek. Het beste voorbeeld daarvan is misschien wel Arrested Development.

Misschien dat het Amerikaanse publiek afgeschrikt werd door de talloze incestgrappen en de ingelaste historische beelden en foto's. Maar wie weet loopt het Nederlandse publiek wél warm voor deze hele grappige serie over de uiterst disfunctionele en bizarre familie Bluth.

Luie donders
George Bluth sr. (Jeffrey Tambor) is stinkend rijk geworden met het bouwen van huizen. Het gevolg is dat de meeste van zijn kinderen luie donders zijn geworden die nog geen dag in hun leven hebben gewerkt. Zoon Michael (Jason Bateman) is het enige normale lid van de familie.

Agressieprobleem
Oudste zoon George Oscar Bluth II (George Arnett), is een tweederangs illusionist met een agressieprobleem, jongste zoon Buster (Tony Hale) is de eeuwige student die vakken volgt als 'Indiaans chanten' en 'Kaarten tekenen in de zeventiende eeuw'. Michael's tweelingzus Lindsay (Portia de Rossi) speelt vooral gastvrouw bij inzamelingsacties en is getrouwd met een dokter die zich na een schandaal wil laten omscholen tot acteur.

George Michael
In de eerste aflevering wordt pa Bluth gearresteerd wegens fraude en is het aan Michael om de familie te redden. Daar heeft Michael helemaal geen zin in. Hij wil enkel en alleen een normaal leven voor hem en zijn dertienjarige zoon George Michael.

Reageren