Wat is het beste showprogramma? De laatste dagen!

Televizier is op zoek naar Het Beste Showprogramma Aller Tijden. Denk aan: de showtrap, het showballet, de opening met een liedje, het spelelement, de olijke betrokken presentator en het grootste decor. Welk programma kiest u?

  • Update 08-05-2010:
Nog maar twee dagen om te stemmen: de verkiezing loopt tot en met 10 mei.
  • Update 05-05-2010:
Halverwege de verkiezing is tot nu toe gebleken dat Frank Masmeijer's Holidayshow op de laatste plek staat!

Updates staan onderaan het artikel.

---

Origineel bericht 27-04-2010:
Televizier zoekt het Beste Showprogramma Aller Tijden


Nadat Televizier een half jaar geleden op zoek was naar de Beste Ziekenhuisserie Aller Tijden, is het dan nu tijd voor dat ouderwetse zaterdagavondgevoel.

Want welk programma houdt of hield ú aan de buis gekluisterd? Bij welk programma heeft ú de associatie van 'met natte haren in pyama met een bakje chips op de bank'? Voor welke programma blijft u thuis? En welke presentator hóudt u thuis?

Win een jaar gratis chips
U kunt vanaf nu op stem achterlaten op de speciale stempagina op Televizier.nl. En dat doet u niet helemaal voor niets. Als bedankje voor uw moeite om te stemmen, verloten we onder de deelnemer een jaar lang gratis chips! Zodat u lekker het komende jaar op de bank kunt blijven zitten.

---

Update 05-05-2010:
Tussenstand: Holidayshow voorlopig laatst


De redactie van Televizier is verbaasd over een wel érg lage score bij de voorlopige tussenstand van de verkiezing van Het Beste Showprogramma Aller Tijden.

Hoewel de voorlopige winnaar nog niet bekend gemaakt wordt, is wel duidelijk dat niemand minder dan Frank Masmeijer met zijn Holidayshow vooralsnog stijf op de laatste plek staat.

Irma Tomas van Televizier: "De Holidayshow kreeg tot nu toe minder dan 0,1 procent van de stemmen. Dat is extreem weinig, aangezien het programma destijds een grote hit was. We vragen ons dan ook af of die miljoenen kijkers van de Holidayshow wel weten dat deze verkiezing bestaat. Hoe dan ook lijkt het erop dat Frank Masmeijer vergeten is door Nederland."

Duizenden stemmers
Inmiddels hebben duizenden Nederlanders hun stem al achtergelaten. Precieze aantallen van deelname, evenals de (voorlopige) top drie van de verkiezing zijn nog geheim, want de verkiezing loopt nog tot en met 10 mei.

Tomas: "Alles is dus nog mogelijk!" Per persoon mag bij de verkiezing van Het Beste Showprogramma Aller Tijden maar op één programma gestemd worden. Als extra open vraag kunnen stemmers aangeven welke presentator ze graag op televisie terug willen zien. Onder alle stemmers verloot Televizier een geweldige prijs: voor een jaar lang gratis chips!

Welk programma vindt Nederland anno 2010 het beste programma? Na 10 mei wordt het bekend!

---

Origineel bericht 08-05-2010:
Nog maar een paar dagen om te stemmen


Wie nog niet gestemd heeft, heeft vanaf zaterdag nog maar tot en met 10 mei de tijd om zijn of haar stem achter te laten!

Zoals eerder al te lezen viel, was het op 5 mei de Holidayshow die onderaan de lijst stond. Sinds die tijd zijn er wederom talloze stemmen uitgedeeld. Dit zijn de laatste dagen!

De verkiezing van Het Beste Showprogramma Aller Tijden loopt nog maar tot en met maandagavond. Heeft u nog niet gestemd? Doe het dan nu, en maak kans op dat jaar lang gratis chips!

Reageren