Wat is wijsheid?

Kun je als vrouw mooi én intelligent zijn? Heb je als man genoeg mensenkennis en inzicht om het vrouwelijk brein te doorgronden?

In de nieuwe RTL-5-quiz Lekker slim! zal blijken of het kan en wat het zwaarste weegt. Zes 'beeldschone' dames, opgesplitst in drie duo’s, proberen achter de schermen antwoord te geven op vragen als: Wie is de dalai lama? en: Waar ligt Ibiza?

Koppels
Drie koppels van twee heren moeten vervolgens raden wat de beauties precies hebben gezegd. Klopt het, dan krijgen zij de punten; zo niet, dan wint de andere partij. Het beste paar gaat tenslotte naar huis met een partij accessoires, make-up en kleding (vrouwen) of een geldbedrag (mannen), want verschil moet er zijn.

Hilarische battle
De zin van dit alles? Niets meer of minder dan amusement om te lachen. "Het is vooral een met humor doorspekte battle of the sexes", meldt de persdienst van RTL 5, "waarin hilariteit en ongeloof elkaar in snel tempo afwisselen."

Blond maar niet dom
Bridget Maasland (34), blond, maar zeker niet dom, presenteert het spektakel. Zij was onder meer het gezicht van De nationale IQ-test en bewees als kind van zes al hoe verstandig ze was door in een reclamespotje in een appel te bijten.

Reageren