Wat kijkt Bo Wilkes?

Bo Wilkes ken je vast nog wel van Echte Gooische meisjes en Echte Gooische meisjes in de bijstand. In deze realityprogramma's gunde zij en haar Gooische vriendinnen het publiek een kijkje in hun enerverende bestaan. Maar hoe kijkt deze blonde flapuit zelf het liefst tv? En wat missen we nog op de Nederlandse buis? Televizier.nl belde haar op.

Naar welk programma kijk jij het liefst?

"RTL Boulevard. Daar zet ik de tv wel voor aan als ik thuis ben. Voor de rest kijk ik graag naar realistische programma's, zoals dat van Derek Ogilvie of Shock doc. Zolang het maar een beetje schokkend is."

En wanneer zap je accuut weg?

"Eigenlijk alle series. Daar kan ik dus echt niet naar kijken. Ik ben daar lang geleden mee gestopt. Ik weet nog dat ik altijd naar tienerfilms keek (She's all that, red.). Die vond ik altijd zóóó leuk, maar als ik er nu naar kijk, vind ik het verschrikkelijk. Omdat ik zelf niet meer op een High School zit, dan kan ik me niet meer zo goed indenken en dan kick je ook van die films af."

Moet je wel eens naar de tissues grijpen?

"Misschien stom, want ik heb hem al drie keer gezien, maar bij Gladiator houd ik het nooit droog. Mensen in mijn omgeving zeggen vaak: 'Hoe kun je in godsnaam huilen bij die film'? Maar het gebeurt gewoon zodra ik me ook maar een beetje inleef. Van het kijken naar Derek Ogilvie: the ghost whisperer krijg ik soms ook tranen in mijn ogen. Als het schokkend of erg emotioneel is, schiet ik wel even vol, haha."

Missen we nog wat op tv?

"Nou, ik zat te denken dat het hartstikke leuk zou zijn om eens een programma te maken over Gooische bejaarden. Om hen dan met hun Gooische rollator door het beeld te zien schuiven, dat lijkt mij zo komisch! En oh ja, een vervolg op Friends zou ik ook graag zien. Ik heb altijd erg gelachen om die serie."

Welk programma kijk je stiekem?

"Deal or no Deal. Dat is eigenlijk best wel een dom programma, maar Beau van Erven Dorens praat het zo leuk aan elkaar dat het daardoor weer leuk wordt. Ik ben absoluut een fan van Beau. 'It's in the name', hè? Haha!"

Reageren