Wat kijkt... Jasmine Sendar?

Jasmine Sendar, alias Kyra uit ONM, is nog maar kort in de Nederlandse soap te zien. Wat ze daarna ook gaat doen, tijd maken voor televisie kijken doet deze soapdiva altijd. En wat kijkt Jasmine dan zoal? Televizier.nl vroeg het haar.

Welke tv-moment staat op je netvlies gebrand?

"Ik zag pas een aflevering van Oprah waarin een professor te gast was die nog maar een paar maanden te leven had. Hij hield een lezing en daar heb ik vreselijk bij gehuild. Het was heel heftig. Toen dacht ik echt: 'waar maak ik me af en toe druk over?'"

Wanneer zap je weg?

"Bij heftige operaties. Niet dat ik het zo eng vind, maar die programma's worden meestal uitgezonden rond etenstijd en dan heb ik daar echt geen behoefte aan. Net als De bevalling. Dat hoef ik niet te zien. En sport. Behalve als het Nederlands elftal speelt dan."

Voor welk programma dat je kijkt, schaam je je eigenlijk een beetje?

"Veel mensen schamen zich voor een programma als De gouden kooi: ik niet. Ik kom er rond voor uit dat ik er graag naar keek. Na een uitzending belde ik zelfs met vrienden om na te praten. Mijn favoriet was Brian, die was het meest echt. Ik heb zelfs op hem gestemd. En ik heb nog steeds het vermoeden dat Jaap eigenlijk gewoon een acteur was."

Wat is het beste programma of serie aller tijden?

"Dan kan ik er wel een paar noemen. Heroes is heel goed, RTL Travel ook. En Sex and the city natuurlijk."

Reageren