Wat kijkt Lauren Verster?

Lauren Verster is vanaf deze zondag met een nieuw programma op de tv te zien. In Lauren verslaat reist de Veronica-presentatrice met professionle fotografen de hele wereld over om van hun werk verslag te doen. Maar waar kijkt zij zelf graag naar als ze thuis een avondje lui op de bank hangt?

Lauren, wat is het beste programma ooit?

"Je zal het maar hebben van BNN. Dat programma zit waanzinnig goed in elkaar, wordt nooit te sentimenteel en – ook heel knap – ze maken wel grappen over ziektes, maar altijd op zo'n manier dat de mensen er niet mee worden gekwetst. Vooral Patrick Lodiers pakte dit soort dingen op een goede manier aan."

Zou je zelf ooit zo'n soort programma willen presenteren?

"Oh absoluut, dat lijkt me hartstikke leuk. Hello goodbye van Joris Linssen vind ik bijvoorbeeld ook heel goed."

Wie is jouw grote voorbeeld?

"Louis Theroux, die voor de BBC een paar geweldige documentaireseries heeft gemaakt. Zijn programma's zijn erg interessant en Louis zelf is altijd scherp: ik vind hem echt fantastisch!"

Kun je daarentegen ook iets noemen waar je niet naar kunt kijken?

"Jerry Springer was ongelooflijk gênant. Maar dat wordt niet meer uitgezonden, toch? Gelukkig maar!"

Is er een programma waar jij van je vriend niet naar mag kijken?

"Ik woon niet met hem samen, dus we kijken bijna nooit samen tv. Ik heb trouwens wel een ander vriendje gehad die ik ooit eens een dvd van Sex and the city heb laten zien. Was geen succes, ha ha."

Voor welke programma's waar je graag naar kijkt schaam jij je een beetje?

"Eigenlijk niets… Weet je, volgens mij bestaat er wat dit betreft niet zoiets als een 'guilty pleasure': als jij iets leuk vindt om te kijken, dan is het voor jou goede televisie. Alhoewel, qua schaamte… Tja, het heeft weinig met tv te maken, maar als ik op de snelweg langs een ongeluk rijd, kijk ik toch altijd even. Erg hè?"

Lauren verslaat is zondag te zien om 22.25 uur op Veronica.

Extra:
-->
Meer interviews met BN'ers lezen? Ga naar Wat kijkt de BN'er?
--> Meer lezen? Ga naar Artikelen.

Reageren