Wat kijkt Nathalie Makoma?

We kennen haar van Idols en sinds een aantal weken is ze te zien bij Dancing with the stars, waar ze de sterren van de hemel danst: Nathalie Makoma haalde de finale van DWTS. We weten dat ze van zingen en van dansen houdt. Maar kijkt ze in haar drukke leven ook nog wel eens tv?

Door Zouhra Aloui

Wat zijn jouw favoriete programma’s?

“Dat zijn er een hoop: GTST, Ghost whisperer, Cold case, RTL boulevard, RTL vandaag en Wie is de chef. Ik ben gewoon verslaafd aan televisie en áls ik dan vrij ben, dan is mijn dag opgevuld met tv. Mijn favoriete programma’s hebben allemaal iets waardoor ik het leuk vind om er naar te kijken. De series vind ik leuk omdat ik dan mij kan inleven met de personages. Ik zelf ben gek op koken, dus een programma als Wie is de chef is helemaal voor mij bestemd.”

En een programma waar je écht niet naar kan kijken?

“Dat is toch wel de Bold and the Beautiful, omdat ik het een saaie serie vind. En de verhalen eindigen nooit, er wordt altijd weer een verhaallijn bij bedacht. Totdat iedereen - de meest rare - dingen heeft beleefd.”

Wat voor soort programma mis jij nog op de Nederlandse buis?

“Meer programma’s over artiesten. En ik ben gek op fashion en make-up dus programma’s hierover kunnen er niet genoeg van zijn. De Tyra Banks show vind ik ook geweldig dus die moet ook weer terug op tv keren, maar dan niet op dezelfde tijdstip als Oprah!”

Schaam je je stiekem voor een programma?

(lachend) “Spongebob Squarepants! Het is een tekenfilm bedoeld voor kinderen, maar ik vind het zó grappig om ernaar te kijken. Zal ik je eens wat verklappen: ik ben zelfs naar de bioscoop geweest in Australië om de film te zien. Zo gênant.”

Nathalie, wie van de Nederlandse tv-presentatoren vind je sexy?

“Sascha Visser. Hij ziet er zo schattig uit, maar hij komt wel brutaal genoeg over. Verder is hij spontaan en sexy.”

De leukste televisieblooper ooit?

“Toen TMF pas begon, gingen er zo nu en dan dingetjes verkeerd. Zoals per ongeluk backstage filmen. Of soms ging het licht uit het niets uit, dat soort momenten. Maar ondanks alles gingen de VJ’s gewoon door, ‘the show must go on!’”

Meer over:

Reageren