Weer geen filmdeal voor zeilmeisje

Voor de tweede keer is een filmdeal voor de reis van zeilmeisje Laura Dekker afgeketst. Verdween Eyeworks nog van het toneel doordat Laura teveel geld vroeg, dit keer is de reden voor het terugtrekken van MasMedia onbekend.

MasMedia zou de complete reis van Laura Dekker filmen, maar maakte donderdag plotseling bekend dat de samenwerking met de tiener is opgezegd.

Wat de reden is, wilde een woordvoerster van het bedrijf niet zeggen. Een eerdere deal die Laura met productiehuis Eyeworks probeerde te sluiten, ketste af omdat Laura onverwacht meer geld vroeg voor de deal. Daarop sprong MasMedia op de deal in.

Beelden verkopen
Het bedrijf zou de reis vastleggen door middel van allerlei camera's aan boord van Guppy, Laura's schip. De beelden zou het bedrijf verkopen aan derden, maar er was nog geen geïnteresseerde zender bekend.

Laura verblijft nu nog op de Canarische Eilanden. Ze wacht tot het orkaanseizoen voorbij is alvorens ze aan de grote oversteek begint. Het is de bedoeling dat ze volgende maand haar wereldreis vervolgt.

Reageren