Weet Ik Veel-app één miljoen keer gedownload

24 april 2013 13:07 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Komende zaterdag is alweer de allerlaatste aflevering van het huidige seizoen Weet Ik Veel en de quiz eindigt met een record. De applicatie is namelijk één miljoen keer gedownload.

Met de één miljoen downloads en 327.000 actieve spelers doet het programma het beter dan internationale formats als Britain’s Got Talent. De quiz heeft wekelijks gemiddeld 2 miljoen kijkers dus 1 op de 2 kijkers heeft de applicatie gedownload. Managing Director Digital Media, Arno Otto, is blij met dit succes. “We zijn ontzettend trots op het succes van de app. De lancering ging niet zonder slag of stoot, maar door de obstakels die we zijn tegengekomen hebben we veel nieuwe kennis opgedaan. Die gaan we gebruiken voor verdere innovatie.”

“De door de app gebroken records bewijzen de behoefte aan een totaalbeleving. Kijkers willen betrokken worden; voorafgaand aan het programma, tijdens de uitzendingen en daarna. Deze beleving wordt gecreëerd met de inzet van relevante aanvullende digitale toepassingen, zoals de ‘Weet Ik Veel’ app”, aldus Arno Otto.

Laatste aflevering Weet ik Veel

Zaterdag 27 april is de laatste aflevering van Weet Ik Veel te zien tussen 20.30 en 22.00. De kijker kan dan voor de laatste keer meespelen met het huidige seizoen.

Meer over