Weg met BNN/Nu we er toch zijn/Spuiten en slikken zomertour

BNN pakt vanavond flink uit met de start van de zomerprogrammering. Eén ding valt gelijk op: de omroep gaat lekker op pad.

In een nieuwe serie Weg met BNN gaan Nicolette Kluijver en Dennis Storm op reis door Oost-Europa en tossen onderweg wie relaxed mag chillen en wie vol aan de bak moet. Nicolette heeft mazzel in Polen: terwijl Dennis verkleed als ridder moet meedoen aan een loodzwaar traditioneel middeleeuws festival, toert zij vrolijk door Krakau met een Trabantje.

Lees ook de reportage op pag. 12-13 in de gids.

Nu we er toch zijn - Ned 3 22.05 uur
Daarna is het de beurt aan Eddy Zoëy in de zomereditie van Nu we er toch zijn. Vorig jaar nam hij de gastvrijheid van Nederlanders op vakantie in Spanje onder de loep, dit keer onderzoekt hij of Hollandse vakantiegangers in Zweden hem onderdak en een knackebrödje aanbieden.

Lees het interview met Eddy op pagina 6-8 van de gids.

Spuiten & slikken zomertour - Ned 3 22.40 uur
Hekkensluiter is de zomereditie van Spuiten & slikken, die helemaal op locatie gemaakt wordt. Presentator Filemon Wesselink trekt alle zomerse evenementen af, om te kijken hoe het 's zomers staat met seks en drugs.

Daarnaast onderzoekt het Spuiten & slikken-team dit seizoen de bekende (vakantie)vooroordelen. Is het waar dat Zweedse meisjes heel makkelijk het bed in te krijgen zijn? En dat Fransen de beste minnaars zijn?

Reageren